Hippe kleding met bijpassende tas van Janey

by Theresia on 19 maart 2014

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

zebra-harem-broek.Het Nederlandse label Janey staat erom bekend om altijd verrassend hip uit de hoek te komen. Naast dat er ieder bezoek weer wat nieuws te vinden is hebben de ontwerpen van Janey ook een hoog oh en ah gehalte.

Of je nu kiest voor het label Girlie Girl voor de kleine meisjes of je gaat voor de Jolly Ibiza voor de wat grotere en stoerdere, hippe meisjes, je komt altijd gekleed voor de dag met hier en daar een knipoog.

Ook deze keer is het weer genieten in de shop! Want naast de kleding die ze zelf ontwerpt heeft ze nu ook gekozen voor een hippe schoudertas met de afbeelding die je ook op de shirts kopen met een zilveren of goudkleurige achterkant. Helemaal in dezelfde stijl naar school Een hippe harembroek eronder of dat o-zo-leuke lederen lapjesrokje en klaar ben je. Wat vind je ervan?shirt met tas

De tasjes hebben een afmeting van 20 bij 18 cm, precies groot genoeg voor een beker en iets lekkers voor mee naar school. Maar ook voor in de auto om de favoriete spulletjes in mee te nemen. Benieuwd? Janey-Kidswear is het adres.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: