Hippe Kippe | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 27 november 2011

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
HipPeZ winkel Hippe Kippe is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In dit artikel kom je meer te weten over deze hippe kinderkleding webshop en het team van Hippe Kippe.

Over de webwinkel
Moeders met kinderen, dat is de doelgroep van Hippe Kippe. De webshop is online sinds 2008 en verkoopt erg veel verschillende merken waar je hip en happy van wordt: Petit Louie, imps & Elfs, Retour jeans, R95th, Brand for Girls, Sevenoneseven, Molo, Zecchino Dóro. Bumper, Napapijri, Converse, Oilily, Little Joules, Doerak, design Heroes, Custo, Miss Sixty, Supertrash kids, Daite kids, Silini, Paul Frank. Ook vind je er accessoires en cadeauartikelen van Engelpunt, Rice, Oilily bags, Cowboys Belt riemen en Pip. Hippe Kippe onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels omdat de shop de eerste was in Nederland met naast de stenen winkel ook een webshop waarbij je online kunt reserveren en je bestelling afhalen in de winkel. Ook krijg je altijd je geld terug, ongeacht de hoogte van de korting online.

In de winkel worden merken verkocht waarvan zowel de dames- als de kinderlijn van wordt verkocht, zo kunnen moeders en dochters dezelfde hippe outfit a  la ‘zo mama , zo dochter’ aan. Hippe Kippe staat geregeld in de bladen, onlangs nog in de KEK mama en de Flow. Hippe Kippe besteedt ook veel aandacht aan het persoonlijke klantencontact bij een online bestelling, ze proberen altijd een leuke attentie of een handgeschreven opmerking bij de bestelling te plaatsen. Hippe Kippe wil daarmee het concept van ‘een feestje van je bestelling’ verder gaan uitbreiden.

Over de eigenaar
De shop wordt gerund door een groot team. Ilse en Susan zijn de eigenaren. Zij worden bijgestaan hun mannen – als vliegende kiep- en door Nikki, Nathalie, Bouchra en Els, vaste full time krachten. Ilse vertelt: “We hebben een accountant die werkelijk alles doet, drie webdesigners en marketing medewerkers van mediaCT en een aantal inval krachten voor drukte in de webwinkel. Daarnaast werken er vaste medewerkers in de winkel.”

Ilse heeft drie kinderen: Hope van 9 jaar, Fay van 7 jaar en Ziggy van 3 jaar. Susan heeft twee kinderen: Rix van 10 jaar en Reeven van 7 jaar. Samen werken Ilse en Susan meer dan fulltime aan de winkel en de webwinkel met gelukkig nog meer leuke lieve dames. Als vrijetijdsbesteling noemen de dames hardlopen, op festivals dansen, leuke steden bezoeken en nog veel meer proberen ze in dat beetje vrije tijd wat ze hebben te proppen. Het idee om met een webwinkel te beginnen ontstond toen er veel vraag naar hun collectie was in de stenen winkel want de klanten baalden van de parkeergelegenheid in Arnhem. Toekomstplannen zijn er ook, maar die willen de dames nog even voor zich zelf houden, waar ze verklappen alvast dat ze er iets heel nieuws bij gaan doen.

HipPeZ
Hippe Kippe heeft voor een vermeldin op HipPeZ gekozen: ”omdat er allemaal leuke winkels vermeld staan en wij de naam natuurlijk goed vinden passen bij die van ons : )”

Hippe Kippe

Bezoek HipPeZ winkel Hippe Kippe
Nieuwe kinderkleding (0-12 jaar), van o.a. Sevenoneseven, Retour, Molo, R95th, Petit Louie en Joules.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: