Hippe kinderkleding voor (en na) de kerstdagen!

by Theresia on 4 december 2013

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

In December vallen we van het ene gezellige feest in het andere, tijd voor wat hippe kleding voor de kids want ook die moeten stralen tijdens de feestdagen. Gaan ze tijdens Sinterklaas nog verkleed als hulpsint of hulppiet met de kerstdagen voor de deur wordt het tijd voor een sprankelende outfit voor ze.

December is ongetwijfeld voor ieder gezin een dure, maar zeker ook, leuke tijd. Voor de één cadeautjes in de schoen en in de zak, voor de ander cadeautjes onder de boom. Wordt het dit jaar alleen maar speelgoed of gaan we ook voor “praktische” cadeautjes zoals pyjama’s en kleding? Niet altijd leuk voor de kinderen, maar wel heel slim met het oog op de komende kerst.

We willen namelijk allemaal dat onze kinderen er FANTASTISCH uitzien met de feestdagen, wanneer we op bezoek gaan bij de familie tijdens kerst en oud & nieuw. Hangt er nog iets moois in de kasten van de kinderen of is het tijd om te shoppen? Kies je dan voor echte feestkleding voor alleen de feestdagen of ga je voor hippe kleding die ze daarna ook nog mee veel plezier dragen? Ga je voor de look of kies je voor comfort? Chique of Casual Chique? Allemaal vragen waar we mee kunnen worstelen bij het winkelen voor kerstkleding.

Wij gingen voor jullie op zoek naar leuke setjes die daarna ook nog prima te dragen zijn. Bij Jochie & Meiske hebben ze allemaal leuke die kleding die schitteren tijdens de kerstdagen, het jaar uitknallen met oud & nieuw maar ook op een ‘gewone’ maandag in januari naar school aan kunnen. Hip, handig en praktisch! Ben je op zoek naar nog meer ideeën, ze hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet. Veel shopplezier bij Jochie & Meiske.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: