Hippe huisschoentjes uit Thailand bij Girlie-Stuff

by Theresia on 8 november 2016

in ► Kids Fashion, Schoenen

Nu de temperaturen dalen en in huis de verwarming weer aan staat is het tijd voor wat warms aan de voetjes. Girlie Stuff heeft voor die kleine voetjes schattige huisschoentjes voor de meisjes. Deze schoentjes heeft zij zelf uitgezocht in Thailand. Zo heb je schattige huisschoentjes die ook nog eens heel uniek zijn.

girliestuff_zwartwit_schoentjes_hippez

De schoentjes hebben allemaal een unieke, kleurrijke en vrolijke uitstraling en zijn veelal voorzien van belletjes, wat het lopen nog leuker maakt. Deze schoentjes dragen fijn in huis en staan ook nog eens heel schattig. En wat te denken als Sinterklaas is aangekomen en de schoentjes weer gezet mogen worden voor een presentje? Zie je ze al staan bij de kachel? Te cute toch?

girlie-stuff_schoentje_holland_hippez

Ze zijn gemaakt van katoen en hebben allemaal hun eigen bijzondere printjes, afgewerkt met bandjes en een knoopsluiting. Met de keuze uit verschillende printjes of met borduursel is er voor ieder meisje wel een passend paar, bijvoorbeeld in het hippe zwart-wit met rode accenten of de Hollandse driekleur.

girlie-stuff-schoentjes-hippez

De schoentjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 tot en met maat 29 en bovendien zeer betaalbaar. Je shopt deze musthaves bij HipPeZ aangesloten webwinkel Girlie-Stuff.nl.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: