Hippe canvas schoentjes van Cienta – gratis verzending

Maak je lente outfit compleet met een paar hippe canvas schoentjes van het mooie, trendy label Cienta uit Spanje. Deze zijn niet alleen ontzettend leuk, ze dragen fijn, hebben een goede pasvorm en geven steun aan de kleine voetjes. Deze schoentjes zijn er voor de allerkleinste tot aan de kindertijd. 

Cienta - Eileen4Kids - HipPeZ

Cienta, voorheen bekend onder de naam Fitz Kidz, hebben een mooi assortiment schoentjes voor de komende vrolijke seizoenen. Bij het ontwerpen van deze schoentjes wordt rekening gehouden met de groei en ontwikkeling van de kindervoeten. Zo zijn ze goed gevormd, hebben ze een fijn voetbed dat extra steun geeft, is de binnenvoering bekleed met een zachte stof en worden de zooltje zo bewerkt dat ze een goede grip geven en schokdempend zijn. Cienta is een internationaal erkend merk kinderschoenen en al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van mooie, trendy en hoogwaardige kwaliteitsschoenen voor jongens en meisjes.

Calzados Cienta is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in canvas schoenen. De fabriek is gevestigd in het Spaanse Amedo. De productie van de schoenen is 100% Europees. Bovendien worden er geen gevaarlijke chemische stoffen en lijm gebruikt tijdens het productieproces, Cienta schoenen zijn dan ook ‘Made in Green’ gecertificeerd.

Cienta - kinderschoenen - Eileen4Kids - HipPez

Bij Cienta denken ze ook aan het gemak, voor ouders en kind. Bijvoorbeeld bij het aan- en uittrekken. Zo zit er elastiek in de schoentjes. Het elastiek is verwerkt achter de schoenvetergaatjes of de gespen. Ook zijn alle schoentjes van Cienta wasbaar in de machine. Dat is nog eens handig met kinderen die graag ontdekken. Ook ruiken de zooltjes naar bessen, hoe heerlijk is dat! Deze natuurlijke geur wordt toegevoegd aan het rubber, terwijl de zolen worden gevormd.

Je shopt deze hippe Spaanse shoes van Cienta online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Eileen4kids.com in de trendy kleuren army, indigo, navy en in schattig roze met bloemetjes. Wanneer je deze schoentjes besteld tussen 3 en 8 april betaal je geen verzendkosten bij Eileen4kids.com.