Hippe baggy broekjes uit Thailand van Girlie Stuff

In het prachtige, kleurrijke noorden van Thailand werd Margaret van Asselt op slag verliefd. Niet op een man maar op de bijzondere kleding, schoenen en accessoires voor meisjes. Dit moesten de moeders in Nederland zien. En zo werd Girlie Stuff geboren.

Een  bijzondere collectie met heel veel vrolijkheid pronkt in haar Hollandse webwinkel. Prachtige baggy broekjes in de meest mooie dessins, rokjes met pomponnetjes en schoentjes om van te houden.

baggybroekjes-girliestuff-hippez

De baggy broekjes zijn niet alleen een lust voor het oog, ze dragen ook nog eens enorm fijn voor de meisjes. De mooie eyecatchers hebben niet meer nodig dan een basic shirt en een paar schoentjes. Wanneer je het broekje in de maat van je dochter koopt, valt het mooi op de enkels. Door het modelletje is deze baggy pants ook nog erg leuk als kuitbroek wanneer het weer wat warmer wordt. Zo heb je extra lang plezier van deze wannahave! Voor de prijs hoef je het niet te laten, je hebt al een broekje vanaf €12,95.

GirlieStuff-baggybroekjes-hippez

Zie jij jouw kleine oogappel ook al in zo’n hip baggy broekje uit het Thaise Chiang Mai? Geniet dan snel van al het moois bij HipPeZ webshop Girlie Stuff.