Hippe babycollectie bij in de dop

babyset-grijs-uil-petrol_245x245In de dop, de shop voor de kleine designers in de dop, heeft haar collectie uitgebreid met een wel heel stoere babycollectie. Niets geen roze, bloemetjes en kantjes maar stoere afbeeldingen van bijvoorbeeld een vos, tijger of uil. Met deze collectie zet In de dop een wel heel eigen stijl neer en daar houden we van.

De babycollectie bestaat uit een romper, t-shirt, mutsje en slab  in de kleur zwart, grijs of legergroen met een applicatie. Al dat moois geef je uiteraard in een bijpassend linnen cadeautasje met dezelfde afbeelding erop. En wil je het nog verder uitbreiden dan kussens-set_1is er ook nog een heel vet kussen met de afbeeldingen erop. Geweldig voor je eigen kleine spruit maar ook een topper om als kraamcadeau te geven aan ouders met een beetje stoer bite!

Maak het zo uitgebreid als je wilt en vergeet bij het shoppen niet de rest van de collectie te bekijken want die is te leuk om links te laten liggen. Voor de kleine designers in de dop is er een prachtige uitgebreide collectie van inkleurshirts en tassen maar ook kant-en-klare prints, lunchtrommels, tassen, buttons. Logo