Stoer, hip, superzacht en gemaakt van 100% biologische katoen dat is deze hippe outfit voor de kleintjes onder ons van het trendy label Kidooz. Het geweldige paper plane printje vind je terug op een heerlijk shirt en een comfortabel broekje. Top als setje, maar ook los van elkaar superleuk te combineren met mooie basics of met een van de andere kledingstukken uit de collectie.

Kidooz - paperplane - Babywinkelzwartwit - HipPeZ

Het hippe shirtje van Kidooz heeft een all-over printje van papieren vliegtuigjes in het trendy zwart-wit. Op de schouder zitten knoopjes zodat het comfortabel aankleden is. Op de borst zit een eigenwijs grijs zakje. Een hippe combinatie met het broekje in dezelfde toffe print.

Alle kleding van Kidooz gemaakt van 100% biologisch katoen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook perfect voor de tere babyhuid. Dit katoen is namelijk vrij van giftige en chemische stoffen waardoor het de kans op allergieën en eczeem verkleind. Ook voelt biologisch katoen zachter en het ruikt lekkerder.

Je shopt deze hippe outfit met papieren vliegtuigjes van Kidooz online bij HipPeZ aangesloten webwinkel BabywinkelZwartWit.nl