Stoer en hartveroverend, dat zijn de monochrome kinderkamerdecoraties van Studio-Circus. Je maakt een mooie combinatie met de lampen, paperbag en de posters uit hetzelfde thema voor een geweldig geheel. Nieuw in het assortiment zijn de plafondlampen, die moet je gezien hebben. 

De plafondlamp, of ook wel plafonniere genoemd, is ideaal bij een laag plafond, maar kan uiteraard ook bij een normale hoogte. Deze prachtige lamp heeft een doorsnee van 35cm en is aan de onderzijde gesloten met een witte blender, wat een mooi diffuus licht geeft en het peertje uit het zicht haalt. In hetzelfde thema shop je ook halfronde wandlampjes en een hanglamp. Een mooie match voor iedere babykamer en kinderkamer.  De lampen zijn het ontwerp van Studio-Circus en worden handgemaakt door Roozje in haar eigen atelier.

plafondlamp - studio-circus - HipPeZ

Je maakt de kinderkamer helemaal af met de bijpassende paperbag met pinguïn voor alle knuffels en/of speelgoed en de posters. Voor aan de wand zijn er verschillende posters, kies bijvoorbeeld voor een grote poster met het alfabet deze is niet alleen erg decoratief, hij is ook educatief, of kies je voor de kleinere posters en hang je er meerdere bij elkaar? Met de hippe, handige en houten posterhanger verwissel je de posters onderling heel makkelijk. De posterhangers zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Posterhanger - Studio-circus - HipPeZ

Het fijne aan zwart-wit is dat het combineert met nagenoeg alle kleuren en het matcht prachtig met blank hout, dat geeft een warme touch aan het geheel. En wanneer jouw voorkeur uitgaat naar meer kleur, deze accessoires en verlichting is ook verkrijgbaar in kleur bij Studio-Circus.nl