Hipenmamabox – ultieme verwennerij voor moms (to be)

Ben je zwanger of net moeder geworden? Gefeliciteerd! Een bijzonder moment in je leven waarbij je goed voor jezelf moet zorgen. Ultieme verwennerij in deze periode van je leven zijn de verrassingsboxen van Hip & Mama box. Verras jezelf bij iedere mijlpaal van je zwangerschap of leeftijd van je baby. Unboxen was nog nooit zó leuk!

hipenmamabox-hippez

De Hip & Mama box sluit aan bij verschillende momenten in je zwangerschap of de leeftijd van je baby. Deze boxen bevatten de allerleukste producten bij de hipste shops. Prachtige babyartikelen in pastel, monochroom en hout, en natuurlijk ontbreken de heerlijke verzorgingsproducten ook niet in deze doos vol verrassingen. De boxen zijn er voor mama’s die weten of ze een zoon of dochter verwachten, maar ook voor mama’s die het nog niet willen weten.

Hipenmamabox - HipPeZ

Je kunt jezelf eenmalig verrassen met zo’n hippe box, maar je kunt ook een (altijd opzegbaar) abonnement afsluiten waarmee je bij iedere mijlpaal opnieuw een unbox feestje kunt vieren. Deze Hip & Mama boxen zijn werkelijk te leuk voor jezelf, maar doen het ook geweldig als kraamcadeau of om tussendoor je vriendin te verrassen. De waarde van de producten zijn altijd hoger dan wat jij ervoor betaald hebt, dat is nog eens dubbel feest. Laat je verrassen door de allermooiste, hipste en meest handige producten, verwen jezelf met een Hip & Mama box.

Hipenmamabox-shopmeer-HipPeZ

Ook shop je hier de leukste invulboeken voor de zwangerschap en het eerste levensjaar van je kindje en hippe musthaves voor moeder en kind.

►Direct shoppen bij HipPeZ webshop: Hipenmamabox.nl