Bij HipPeZ aangesloten webshop Hip en hout shop je bijzondere houten creaties en meer. Van prachtige geboorteborden, milestone blocks, een mooie tekst uitgezaagd in hout, een silhouet,  fotoblokken of een grappige cactus. Maar ook geboorterompers en kleding met een grappig tekst. 

Hipenhout-HipPeZ

Een fijne webshop voor hippe kinderkamerdecoraties, zo’n geboortebord – al dan niet met foto – siert de babykamer en gaat een leven lang mee, een fijne tip om de verse ouders mee te verrassen als kraamcadeau. Of de trendy geboorteromper, een hip cadeau die nog lang bewaard wordt. En de populaire Milestone Blocks, bij iedere nieuwe dag of maand je kleintje samen met de blokken op de foto, zo is het nooit meer gissen welke leeftijd je kindje op dat moment had.

Maar ook voor de houten blokken met naam of die foto die zoveel voor je betekent. De grappige cactus is een lieve toevoeging aan de kinderkamer, vrolijk en hip zonder te prikken. Zoveel bijzondere producten van hout. Neem de houten silhouet, leuk van je kind(eren) of het hele gezin. Mooi voor het raam of aan de muur.

Laat het geboortekaartje op houten blokken af drukken, een eyecatcher voor de babykamer en een houten slinger, die siert niet alleen de babykamer, die staat ook nog eens heel erg leuk aan de box en kan iedere verjaardag weer worden opgehangen.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Hipenhout.nl