Hip, vrolijk en comfortabel van VLNDR

Hou je wel van een vrolijke tint voor je dochter, knalroze bijvoorbeeld? Maar vind je het ook belangrijk dat ze er hip uit ziet en het ook nog eens heel comfortabel draagt? Een setje waar zowel jij als zij verliefd op worden, een setje die onmiddellijk favoriet wordt van jullie beide? Dit VLNDR setje voldoet aan alle eisen en is om op te vreten vind je ook niet?

Het setje bestaat uit losse onderdelen, te beginnen met de baggy broek die heerlijk draagt en super hip oogt. Kies daarbij de bolero in dezelfde fuchsia kleur. De bolero die ook nog een striksjaal heeft wat extra vrolijk maar ook fashionable staat. Maak het geheel af met bijvoorbeeld het hippe mintgroene shirt en een paar gympen en je outfit is compleet.

Al deze items zijn te koop en vrij te combineren bij het mooie merk en webwinkel VLNDR. VLNDR is er voor de girlZ vanaf ongeveer twee tot tien jaar, de kleding is sportief met een vleugje romantiek. Daarbij gebruikt VLNDR heerlijk zachte en hoge kwaliteit stoffen waardoor alle kleding van VLNDR altijd heerlijk comfortabel draagt. VLNDR is dé site voor meisjes die weten wat ze willen!