Hip new born label |meet Graphic Baby

by Theresia on 23 december 2013

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

Wanneer je zwanger bent is het zo leuk om voor je nog niet geboren kindje te gaan shoppen. Wat is er fijner dan wegdromen bij de liefste, zachtste en mooiste babykleding, hoe zou het jouw roze wolkje staan? Maar ook wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeautje voor een new born baby is het leuk om te shoppen.

Je wilt natuurlijk met iets hips aankomen, iets unieks en niet waar er al drie van zijn gegeven. Iets waarvan je smelt bij het zien, wanneer je daar naar op zoek bent moet je echt even kennis maken met Graphic Baby.

Dit hippe label is het label van Malene Dirksen,  een designer die begin dit jaar haar baan bij grote bedrijven als Name it heeft ingeruild voor haar eigen bedrijf. Door haar grafische kracht ontstaat er een heel bijzondere lijn voor de allerkleinsten. Ze heeft een label opgezet voor de pas geboren kindjes, in de maatjes 56 tot en met 68. Naast rompertjes en kruippakjes zijn er ook t-shirts en broekjes. Maar wat ook zo fijn is, dat ze er omslagdoeken bij ontworpen heeft. Heerlijk om zo de kleine de borst/fles te geven of in de box te leggen wanneer het in slaap is gevallen of nog even rond kijkt. Zo krijgt de kleine het niet koud en ligt er ook nog eens hip bij.

En dit prachtige label is er voor de liefhebbers van Scandinavische design. Bovendien is de collectie van Graphic Baby Oeko-tex gecertificeerd en heeft Graphic Baby een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ben je ook al verliefd op het roze rompertje met de konijntjes? En wat dacht je van die blauwe met de hondjes? Wat een geweldig nieuw merk, we ♥ it. Je shopt Graphic Baby nu ook online bij Jochie & Meiske.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: