Hip naar school, gym of zwemles met CoQ en PâTe

by Theresia on 28 augustus 2013

in ► Kids Fashion, Franse merken, Jongenskleding, Meisjeskleding

Wat komen we weer geweldig hippe en leuk artikelen tegen in de HipPeZ aangesloten webwinkels. Zo kwamen we het mooie Franse merk CoQ en PâTe tegen bij RebelXS. Hippe shirts met bijpassende tasjes om mee te nemen naar school, gym of zwemles.

CoQ en PâTe is een jong en dynamisch bedrijf dat hippe mode-accessoires voor kids op de markt brengt. Deze keer hebben ze een onwijs leuke en hippe serie gemaakt naar het ontwerp van Mibo. De grappige shirts zijn aan zowel de voor- als de achterzijde bedrukt. Aan de achterzijde zie je ook de achterkant van het vrolijke en nieuwsgierige dier en de voorkant van het shirt laat zijn lieve kop zien. Zo zijn ze aan beide kanten even leuk. Je hebt de keuzen uit een vos, vis, tijger of pinguin. Deze beestachtig leuke shirts zijn verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 110/116.

 

 

 

 

 

Met deze collectie bewijst CoQ en PâTe dat het perfect mogelijk is om creativiteit te combineren met een ethisch productieproces. De grappige, hippe kinderrugzakjes en tassen, worden vervaardigd in India en ze gebruiken 100% biologisch katoen, volgens fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. De hippe rugtasjes, schoudertasjes en zwemtasjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afbeeldingen en een aantal verschillende soorten tasjes. Voor iedere gelegenheid een bijpassend tasje en shirtje. Wedden dat je beestachtig leuke complimenten krijgt? En de leus van CoQ en PâTe is “Bio is Beautiful”! En zo is het maar net. Deze hippe shirts en tasjes shop je online bij HipPeZ aangesloten webwinkel RebelXS.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: