Hip met een ijsje op je buik

Hoe langer de mooie zonnige lentedagen op zich laten wachten hoe meer we smachten naar die mooie dagen. Het zonnetje blijft achter de wolken, de regen drupt de laatste dagen wel heel hard. Wat is dat toch jammer, vooral als je ziet hoe leuk de zomerkleding van dit seizoen is. Wat dacht je van deze hippe Icecream jurk van Stones and Bones?

Het jurkje heeft een grote icecream op de buik, zo eentje waarvan je direct trek krijgt in een heerlijk Italiaans schepijsje. Het jurkje is van Stones and Bones en is verkrijgbaar in de kleuren off white en grijs. Dit jurkje is te leuk om te laten hangen, legging eronder, bolero of hip jeansjack erop en je hebt een outfit waarmee je nu naar school kunt.

Heb je een dochter die niet van jurkjes houdt maar vind je de print wel enorm leuk, Stones and Bones verkopen deze print ook op een t-shirt in verschillende kleuren. Vestje erop, goede jeans eronder en klaar ben je. Deze te leuke Stones and Bones items vind je bij hippe webshop Het kleine Kledinghuisje. Bovendien ontvang je bij je bestelling een klein cadeautje en mits ze nog op voorraad zijn ook een leuke poster, allemaal van Stones and Bones.

De shirts en de jurkjes zijn een ware rage en ook al bijna uitverkocht, nog enkele maten beschikbaar dus zorg dat je niet misgrijpt.