HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Hip in hartjes op Valentijnsdag

Valentijnsdag, nog 13 nachtjes en het is alweer zover. De dag van de liefde. De dag van rood en hartjes. De dag van verrassingen en van stille liefdes. Hoe leuk is het om jouw dochter op Valentijnsdag in hartjes te hullen? Het kan! Bij Dottig hebben ze namelijk een nieuwe collectie speciaal voor Valentijnsdag.

Ben je dol op de kleuren rood of roze en zijn hartjes ook een grote favoriet bij jou thuis? Dan moet je in de nieuwe rubriek Valentijn van Dottig kijken. Je wordt er helemaal vrolijk van. Nieuwe longsleeves met driekwart mouwen voorzien van polkadots, hartjes, roezels en strikken. Zo zoet!

Echt enorm leuk te combineren met de beenwarmers met hartjes, de rode vilten haarclip, het kekke bijpassend tasje en natuurlijk de musthave van dit seizoen: de  pettiskirts.

Deze hippe Valentijnskleding is er niet alleen voor de grotere meisjes, ook aan de kleine meisjes is gedacht. Voor de kleintjes zijn er rompers met hartjes in vele variaties en kleuren met bijpassende pettiskirts. Cute he? Zie je het al voor je? Daarbij is het natuurlijk niet alleen met Valentijn te dragen want op een verjaardag, een feest of een bruiloft doet deze kleding het ook erg goed. En ga je er mee naar school dan scoor je lots of compliments!

Welke liefdevolle set ga jij scoren bij Dottig? Ga je voor rood of kies je toch liever voor roze? Wat je ook kiest, wij wensen iedereen vast een liefdevolle Valentijnsdag.