Hip & Hout – de hipste decoratie en (kraam)cadeautjes

Voor alle aanstaande en jonge ouders, maar ook voor diegene die op zoek zijn naar een geweldig (kraam)cadeau zijn bij Hip & Hout aan het juiste adres. Hier shop je de allerhipste decoratie artikelen en (kraam)cadeautjes. Wij laten je een greep uit de prachtige collectie zien en kozen voor de trendy combinatie van zwart-wit of in de combinatie met hout.

Geboortetoren - Hipenhout - HipPeZ

Hip & Hout is bekend en geroemd om haar prachtige houten mijlpaalblokken, naamblokken en geboortetorens van hout. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren bedrukking, helemaal passend bij de baby- of kinderkamer.

Wagenspanner-HipenHout-HipPeZ

Ook voor een trendy wagenspanner ben je bij Hip & Hout aan het juiste adres. Met de prachtige collectie houten kralen, al dat niet in een hip kleurtje geverfd heeft je kleintje iets om naar te kijken. Het belletje en de ringen maken een geluidje. De kralen die gebruikt worden zijn glad geschuurd en van ongelakt beukenhout. De geverfde kralen zijn gekleurd met een non-toxic verf en lack.

Babyboekje box - Hipenhout - HipPeZ

Zwart-wit is helemaal hip, maar wisten jullie ook dat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby’s ook een grote voorkeur hebben voor deze combinatie? Met dit hippe monochrome baby boxophangboekje heeft je kleintje altijd iets om naar te kijken. Met de leuke afbeeldingen en het spiegeltje verveeld het kijken naar dit boekje nooit. Bovendien steun je met de aankoop van dit boekje WarChild.

HipenHout-shirts-HipPeZ

Ook voor een hippe outfit slaag je bij Hip & Hout. Neem bijvoorbeeld deze prachtige shirts met prints. De verfspatten zijn hot bij de volwassenen, maar mogen ook zeker niet ontbreken bij de allerkleinsten. Kijk hoe hip dit gepersonaliseerde shirt is, met naam van jouw kindje. Of wat te denken van een heus verjaardagsshirt? Met de keuze uit korte-, of lange mouw, verschillende kleuren en de naam of leeftijd van jouw oogappeltje heb je een perfecte outfit voor iedere dag.

Kroon verjaardag - HipenHout - HipPeZ

Wanneer je kleintje zijn/haar verjaardag viert is het een groot feest. Deze verjaardagskroon mag dan ook niet ontbreken op het feest van het jaar of andere ‘milestone’ momenten. De buitenkant is van katoen en de binnenkant van zacht en stevig vilt. Met de bijgeleverde schoolkrijt schrijf je makkelijk een tekst of de leeftijd van de jarige erop. Deze kroontjes zijn leverbaar in zwart-wit zigzag, mint en wit gestreept of roze en wit met ster. Door de striklint is hij verstelbaar en past hij op ieder feestelijk hoofd.

fotocamera en telefoon - HipenHout - HipPeZ

En wat geef je dat zo’n jarige? Ook daar hebben ze bij Hip & Hout aan gedacht. Wat te denken van een eigen telefoon? Geen echte natuurlijk, maar een hele hippe van hout. My First Phone is een toffe houten speelgoed telefoon. Basic en stoer en voorzien van de naam van je kindje. Met Instagram erop, en lekker appen met mama of papa. Hoe cool is dat?

Je shopt deze en nog veel meer hippe musthaves in zwart-wit of een gezellig kleurtje online bij Hipenhout.nl.