Hip happen met Done by Deer

by Theresia on 4 december 2015

in Beddengoed, Eten & Drinken, Hippez Blognieuws

Smakelijk eten en drinken dat gaat wel lukken met dit hippe servies van Done by Deer. Een echt servies voor coole kleine jongens die het wel durven op te nemen tegen een krokodil of een giraf. Met dit fijne contourbord kun je verschillende hapjes verdelen, zorg er wel voor dat de dieren het niet voor je opeten…… Leer zelf eten met dit hippe servies van Done by Deer.

donebydeer-servies-apenkopje-hippez

Het servies is er in verschillende delen en uitvoeringen en gemaakt van 100% melamine, zonder gebruik van formaldehyde. Done bij Deer is 100% vriendelijk en uitgebreid getest. Dit fijn merk voldoet aan alle strenge Europese veiligheidseisen. Fijn om te weten, het gaat tenslotte wel om de gezondheid van het allerliefste dat je hebt.

donebydeer-dekbedovertrek-apenkopje-hippezHet Deense merk Done by Deer komt van de ontwerpster Helene Hjorth wat Deer betekent. Het mooie scandinavische design zie je terug in al haar artikelen. Dit servies is zo mooi vormgegeven in het altijd fijne zwart/wit met een bijzondere mooie kleur groen erbij. De dierentuindieren staan in dit servies centraal en ook die zijn superleuk vormgegeven. Een feestje om van te eten.

Maak het serviesje zo compleet als jij het graag ziet. Leuk om bij de eerste hapjes mee te starten. Een bijzonder lief kraamcadeautje ook. De prijsjes zijn zeer vriendelijk en momenteel is dit merk in de aanbieding bij Apenkopje. Naast het toffe servies is er ook nog een must have dekbedovertrek, te leuke knuffels en nog veel meer mooie opbergers ed. Bij Apenkopje shop je heel veel hips voor kleine mannetjes van nul tot vijf jaar.

Apenkopje-donebydeer-hippez

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: