Hip & handgemaakte fairtrade slingers uit Thailand

by Theresia on 5 januari 2018

in ► Kids Room, Accessoires

Ben je in verwachting, op zoek naar een kraamcadeautje of ben je druk met het inrichten van de babykamer of kinderkamer? Wanneer je een persoonlijk cadeautje of iets moois voor de kinderkamer zoekt, ben je bij Kiddy Colors aan het juiste adres. Zo shop je hier de mooiste verjaardagsslingers, naamslingers en nog veel meer moois. 

Kiddycolors - babykamerdecoratie - meisje- HipPeZ

Hip, schattig, fairtrade, handgemaakt en met je aankoop steun je een goed doel. Deze prachtige kinderkameraccessoires worden namelijk in Thailand gemaakt, dat is het thuisstation van KiddyColors.com. De Nederlandse Renske verhuisde met haar gezin naar Thailand en wilde daar niet alleen iets gaan ondernemen, maar ook de plaatselijke bevolking ondersteunen. Intussen is KiddyColors een bloeiend bedrijf met Thaise werknemers die alle producten met de hand maken. En met de keuze uit zoveel verschillende decoratie is het fijn shoppen. Zo zijn er de naamslingers, verjaardagsslingers, maar ook kasthangers, muziekdoosjes en knuffels. En het leuke aan dit concept is dat je zelf de kleurstellingen en de figuurtjes kunt kiezen. Costum made dus! Sinds kort zijn de slingers nog meer uitgebreid en verbeterd. De slingers en hangers hangen allemaal aan satijnen lintjes en worden verfraaid met houten en siliconen kraaltjes. De figuurtjes zijn gevuld met een zachte vulling.

Kiddycolors - kinderkamerinspiratie - HipPeZ

Een naamslinger is superleuk als geboorteslinger bijvoorbeeld, hij staat niet alleen superleuk op de babykamer, ook aan de box is het een feestje om te zien. Bovendien kun je het kamertje helemaal in dezelfde stijl maken met de verschillende hangers, leuk voor aan de muur, boven de commode, aan de kast een kasthanger en boven het bedje een muziekdoosje. Met de vele soorten stofjes en kleuren en figuurtjes kun je ze helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Ook een bestseller bij Kiddycolors zijn de verjaardagsslingers, deze pas je per jaar aan met de nieuwe leeftijd. Een mooie traditie waar je kindje ieder jaar naar uitkijkt. En of je nu gaat voor de pretty pastels, het stoere monochrome of kiest voor een hippe kleur blauw of roze, met zoveel keuze zit er altijd iets voor je tussen. Vergeet ook niet de schattige knuffels, deze aapjes zijn gehaakt en wasbaar op 30 graden.

Je shopt al deze prachtige fairtrade en handgemaakte baby- en kinderkameraccessoires bij HipPeZ aangesloten webwinkel KiddyColors.com

Ook interessant:

Previous post:

Next post: