Drappa Dot is een jong Deens label en maakt kinderkleding van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast houden ze zich bezig met het milieu en zorgen ze voor goede arbeidsomstandigheden in hun productiebedrijven. De stoffen die Drappa Dot gebruikt zijn van de beste kwaliteit en worden gemaakt in fabrieken in Frankrijk, Spanje en Denemarken. Deze fabrieken produceren enkel stoffen van ‘haute couture’ kwaliteit; dat wil zeggen dat alleen A-kwaliteit katoen en linnen worden ingezet om deze prachtige kinderkleding te maken. De kleding wordt genaaid in Litouwen, Polen en Turkije, in ateliers die bekend staan om hun vakmanschap en expertise.

De kinderkleding van Drappa Dot hebben verrassende, originele en exclusieve details. Kleding met verbeelding, kleur en fantasie voor kinderen die niet graag in de massa meelopen.

Malou4kids verkoopt de baby- en kinderkleding van Drappa Dot. Over enkele weken wordt de zomercollectie verwacht. Als jullie deze, net als HipPeZ, niet willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.