Lucky Wang wordt ontworpen door Amerikaans/Chinese ontwerpster Emily Wang. Zij combineert oosterse ontwerpen en prints met een moderne stijl. Lucky Wang werd bekend door het gebruik van kleurrijke stoffen voor gekke creaties, zoals tassen, portemonnees, nachtlampjes en kussens. Hun producten zijn verschenen in een aantal interessante bladen en zelfs op de cover van The New York Times. De Lucky Wang producten zijn ook verschenen op MTV Undressed, Sex and the City en Austin Powers Goldmember.

Deze prachtige, hippe en oosterse  zomerjasjes van Lucky Wang zijn gemaakt van 100% katoen aan de buitenzijde en gevoerd met een heerlijk zachte polyfleece. Ze voelen hierdoor lekker zacht aan en dragen heerlijk.

De jasjes zijn verkrijgbaar in twee mooie kleuren; Iroha Sakura Sky en Peony Choco. Wil je een echte eyecatcher voor je kleine meid deze zomer dan moet je echt eens kijken bij HipPeZ aangesloten webshop Malou4kids. Voor de snelle beslissers geven zij zelfs een korting van 10% op deze jasjes. Voer tijdens het bestellen de volgende code in: LWjas. Deze code is geldig tot en met 13-03-2011.