Hip & chill deze outfit van Albababy

xctmpAVW7U0Dat de jogpants een grote hit zijn dit seizoen is te danken aan de heerlijke zachte en soepele stoffen. Het draagt zo heerlijk die sweatstof, maar het staat ook nog eens heel hip wanneer je hem goed combineert. Met deze hippe set van Albababy ga je hip naar school, een feestje of een dagje op pad maar zit ook heerlijk bij een dagje bankhangen. Wij zijn fan!

Deze hippe jogpants is een lekker baggy broek met de – veel geziene – knopen zichtbaar bij de ‘gulp’. Lange boorden onderaan de pijpjes staat geweldig bij een paar hele stoere bruine laarsjes of de hoge schoenen. Albababy maakt ecologische kinderkleding en zo hip is dat dus.

Combineer hem met het  vest Dan. Dit blauw met rode vest heeft ook weer fijne lange boorden. Die kun je mooi een maatje groter kopen en de mouwtjes wat oprollen, zo kun je er net iets langer mee doen, want een grote favoriet gaat het zeker worden. Benieuwd naar deze chille outfit van Albababy? sTerren op sTelten heeft deze prachtige collectie van Albababy in haar assortiment.sterrenopstelten_hippez