Het hippe zeepaardje verovert kinderharten

by Caroline on 3 januari 2018

in ► Kids Room, Accessoires

Na de eenhoorn, cactus en flamingo verovert ook het zeepaardje de harten van klein en groot als geliefd speelfiguur. Je ziet het zeepaard steeds vaker terug in kids- en lifestyleproducten.

Zo viel mijn ook onmiddellijk op dit kinderkussen dat is vormgegeven als Zeepaard en is voorzien van dito prints. Dit kinderkussen van Petit Monkey in de vorm van een sierlijk zeepaardje past perfect in de kinderkamer in het thema van strand en zee. Net als bij de eenhoorn verwijst het zeepaardje naar een naar een Griekse mythisch wezen en wel naar de hippocampus. Ook wordt dit schattige diertje wel eens langsnuitje genoemd.

Het kussen zeepaard dat ik spotte op Kids Decoshop is tweezijdig waardoor het kussen er aan allebei de kanten mooi uit ziet en geïllustreerd door Suzy Ultman. Het kussen mag op 30 graden met een handwasprogramma gewassen worden. Niet geschikt voor de droger. Materiaal: 100% biologisch katoen. Afmetingen: 40 x 23 x 2,5 cm.

Vind jij dit kussen ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dit kinderkussen zeepaard maakt deel uit van de speelse vormgegeven kinderkussens van Petit Monkey, een fris nieuw merk van Nederlandse afkomst.

Petit Monkey brengt prachtig geïllustreerd speelgoed en toffe kinderkameraccessoires. Ze ontwikkelen artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij. Petit Monkey heeft een uitgebreid aanbod kinderkamer accessoires zoals nestings dolls, nachtlampjes en tipi kastjes. Je shopt deze leuke kussens in de webshop van Kids Decoshop.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: