Bij Het hippe schaap scoor je de allerleukste lifestyle producten voor de kids. Eerlijk, fairtrade en biologisch is hier de norm. En dat is niet alleen erg hip maar ook gezond voor je kindje én het milieu.

De liefste producten kom je hier tegen van de mooiste merken. Geweldige babynestjes en beddengoed van Done by Deer, schattige dekentjes van o.a. David Fussenegger, poppen van Global Affairs maar ook kleding van Maxomorra, stijlvolle luiertassen van Skip Hop uit New York en fijne multifunctionele Swaddle bamboo van Lulujo. En dat is nog niet alles maar er moet ook nog wat te ontdekken vallen toch in je zoektocht naar de hipste baby- en kinderspullen.

Hethippeschaap-hippez

Niet alleen voor hip beddengoed ben je bij Het hippe schaap aan het juiste adres, je shopt er ook het allermooiste speelgoed, bestek en servies, muziekdozen, slingers, mobiel, parapluutjes en lieve posters voor de kamertjes van die lieve kleintjes. Met een snelle levering, een fijne klantenservice en gratis verzenden vanaf € 49,50 is dit een fijn adresje voor alle eerlijke lifestyle spullen voor jouw oogappeltje.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Het hippe schaap.