Maak jij je al ‘op’ voor de herfst en de winter, maar verlang je nu alweer naar de lente en de zomer? Dan hebben ze bij Zazou het perfecte merk voor jouw in de collectie. Ze zijn er terecht trots op dat ze de nieuwe wintercollectie van Isla Ibiza te mogen presenteren.

Isla Ibiza geeft de sfeer van het gelijknamige Spaanse eiland weer in haar collecties. Laat je inspireren door de prachtige kleuren en materialen die ze gebruiken en geniet van de afwerking van hun producten zoals je ook van het eiland zelf zou genieten! Niet alleen de zomercollecties stralen vrijheid en romantiek uit, maar ook de wintercollecties wentelen zich in dit gevoel. Een merk met een hippie uitstraling voor kids die genieten van het leven! Fashionable en toch comfortabel. Wat wil een meisje nog meer!

Bij Zazou hebben ze een uitgebreide meisjescollectie Isla Ibiza kinderkleding die ze maar al te graag aan je presenteren. Isla Ibiza kinderkleding heeft namelijk hun hart gestolen. Je waant je op vakantie door het merk Isla Ibiza. De hippie uitstraling zorgt voor een vrolijke touch en de kwaliteit is uitstekend èn daar kan je iedere keer weer van op aan. Dat betekent dat het online kopen van Isla Ibiza dus helemaal geen probleem is, omdat de kwaliteit èn de maatvoering constant zijn.

Dit hippe merk kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 152 en de kleding van Isla Ibiza valt normaal tot iets kleiner dan normaal. Ze werken regelmatig met korte modellen die je dan over een wat langer item kan dragen, zoals korte tuniekjes of jasjes over een langer shirt.

Zazou wil graag iedereen de gelegenheid geven om kennis te maken met dit gave merk. Ken jij dit fantastisch merk nog niet maar wil je je dochter graag wentelen in romantische sferen? Dan is dit je kans! Met de code Ibiza krijg je 10% korting op de nieuwste wintercollectie Isla Ibiza op Zazou. De code is geldig op 30 Oktober 2013.