HEBE Spring/Summer 2017

by Theresia on 24 maart 2017

in ► Kids Fashion, Europese merken, Jongenskleding, Meisjeskleding

De nieuwe spring/summer collectie 2017 van HEBE is meer dan fantastisch. De speelse ontwerpen zijn niet alleen erg comfortabel en erg mooi, ze zijn ook gemaakt van biologische katoen en dragen een boodschap uit. HEBE is goed voor mens en milieu en willen met deze hippe collectie de aandacht vragen voor uitstervende diersoorten.

Hebe Footprint - Eileen4Kids - HipPEZ

HEBE – Happiness Empowers Beautiful Emotions – is gevestigd in Riga, Letland. Voor de lente en de zomer hebben ze hun collectie ontworpen in de mooie kleuren mint, perzik, hemelsblauw, roze en grijs. Kleuren die perfect met elkaar combineren en de vrolijkheid van deze twee fantastische seizoenen laat zien.

Met aandacht voor diersoorten die met uitsterven bedreigd worden is deze collectie ontworpen. Deze collectie heet dan ook Footprint. Je vindt in de prints afbeeldingen van panda’s, olifanten, tijgers en neushoorns. Allemaal op een zeer smaakvolle manier die zowel kinderen als volwassenen aanspreken.

De dieren vind je terug op shirts, blouses en leggings. Aangevuld met prachtige kleurrijke tutu’s is deze collectie een snoepje om te zien. De kleding is gemaakt van biologische katoen uit omliggende landen, dat is niet alleen goed voor het milieu, het draagt ook zeer fijn. Ook zorgt HEBE ervoor dat ze samenwerken met fabrikanten die voldoen aan de milieunormen en zorgen voor eerlijke arbeidsomstandigheden.

Deze prachtige collectie van HEBE is verkrijgbaar bij HIpPeZ aangesloten webwinkel Eileen4kids.com.

Hebe - Footpint - Eileen4kids - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: