Dat het Deense merk Smafolk, wat klein volkje betekent in het Deens, populair is in Nederland hoef ik denk ik niet meer te vertellen. Het hippe merk onderscheid zich door de retroprints en kleuren. Dit zomerseizoen overtreft het merk zichzelf. Wat een leuke prints zijn er deze keer weer verkrijgbaar. Ze zijn zo leuk dat het moeilijk kiezen wordt.

Zomercollectie 2012 van Smafolk is vrolijkheid ten top. Ben je dol op dieren dan ben je helemaal aan het juiste adres. Je vindt in deze collectie leuke shirts met varkentjes, apen, boerderijtjes en zelfs het circus. Voor de jongens is er een uitgebreide collectie stoere shirts voorzien van hijskranen, auto’s, race auto’s en natuurlijk mag het voetbalshirt niet ontbreken. Dit hippe voetbalshirt is in een compleet eigen stijl. We love it!

Kortom de ontwerpen zijn vrolijk, kleurrijk en retro. De kwaliteit is zeer fraai en het merendeel van de collectie bezit het Ökotex100 label. Dat is dé garantie dat tijdens het dragen van de kleding er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast vindt de productie plaats in Europa en uiteraard zonder kinderarbeid.

Bij de HipPeZ aangesloten webshop Peek-a-boo-tiek kun je terecht voor een hele uitgebreide collectie van Smafolk. Deze collectie bevat o.a. longsleeves, badkleding, t-shirts, suits, ondergoed en sokken. Te leuk allemaal. Welke print wordt jouw favoriet? Deze hippe shirts zijn nu te bestellen bij Peek-a-boo-tiek met 10% korting. Gebruik tijdens het afrekenen de code SMAFOLK en de korting wordt verwerkt.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: