Ken jij het relatief nieuwe merk Happy Nr.1 al? Dit hippe meisjesmerk Happy Nr.1 zomercollectie 2018  bestaat uit jurkjes en leggings met vooral veel printjes. Toffe kleurencombinaties met hier en daar een tikje retro en pop-art. Lekker eigenwijs voor kleurrijke meisjes. Roos en Tijn heeft dit leuke merk in haar assortiment opgenomen. 

Happy Nr.1 zomercollectie 2018

En wat vind jij van deze kleurrijke collectie jurkjes van Happy Nr.1? Kun jij ook zo genieten van de kekke kleurstellingen en de grappige prints. Van het nautische navy met wit naar het vrolijke roze met geel, met allemaal een knipoog naar vervlogen tijden en toch helemaal van nu.

Of je nu gaat voor een slank gesneden recht modelletje of voor de zwierige skaterjurkjes, ieder jurkje is een blikvanger. Naast hun prachtige uiterlijk dragen ze ook nog eens superfijn. Ze zijn namelijk gemaakt van een hele mooie kwaliteit stretch katoen met 5% elastaan. Dat knelt nergens en je merkt amper dat je het draagt. Zo fijn die Happy Nr.1 zomercollectie 2018.

HappyNr1 - zomercollectie 2018 - Roosentijn - HiPPeZ

Zazi-Brands

Happy Nr.1 komt uit de koker van Zazi-Brands, die je ongetwijfeld kent van o.a. Lofff, Lava-Lava en LoveStation22. Alles wat de ontwerpsters bij de andere merken niet doen komt bij Happy Nr.1 wel aan bod. Toffe pop-art en retro prints in knallende kleuren. Net zo kleurrijk als meisjes willen zijn. Ook over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, Happy nr 1 zomercollectie 2018 komt uit dezelfde fabriek als de andere merken van Zazi. Niet alleen de jurkjes ogen vriendelijk, de prijs ook. Zo’n tof jurkje uit de nieuw zomercollectie shop je al vanaf €24,95

Zomercollectie 2018 Happy Nr1 - roosentijn Hippez

Uniek in je eigen stijl

Met de Happy Nr.1 zomercollectie 2018 komt jouw dochter hip en nog vrij uniek voor de dag. Of je nu kiest voor een jurkje met een knipoog naar vervlogen tijden, die toffe pop-art print of gaat voor een vrolijke vlinderprint. Lekker in haar eigen stijl, hip en comfortabel, dat kan niet anders dan dat het een van haar favoriete outfits wordt.

Je shopt de zomercollectie 2018 van Happy Nr.1 online bij de HiPPeZ aangesloten webwinkel Roosentijn.nl

HappyNr.  zomercollectie 2018 jurkje cactus roosentijn hippez

Wil je nog meer hippe merken kinderkleding bij Roos en Tijn bekijken? Lees hier verder >>>