Hamsters, egels en taarten, wat hebben die met elkaar gemeen vraag jij je vast af? Dat zijn de nieuwe afbeeldingen bij Dottig. En ze zijn echt te schattig.

Het hamstertje dat cupcakes eet zie je hier op het nieuwste koraalrode shirt van Dottig. En zeg nou zelf is ie niet om op te eten? Super leuk te combineren met een pettiskirt maar natuurlijk ook een hit op die mooie jeans, dat hippe rokje of die korte broek. All eyes on you, met dit hippe hamstershirt!

Op de foto hier links zie je het hippe hamstertje loves cupcakes op een nieuwe kleur pettiskirt. Theeroos, heet de nieuwe kleur. Een kleur om verliefd op te worden. Een prachtig setje bij elkaar die ook los enorm makkelijk combineert.

Is jouw dochter ook zo’n heerlijke smulpaap en dol op alles wat zoet is? Dan is dit shirt echt iets voor haar. Shirt Love Birds! Love Birds is een taart die stond in het magazine Mjamtaart.

Hoe leuk is het bijvoorbeeld om dit shirt te dragen tijdens je eigen verjaardag. De taart heb je al op je buik. Echt feestelijk maak je het af met de aquablauwe pettiskirt!

Maar dit feestelijk shirt draag je natuurlijk net zo goed op een ‘normale’ dag naar school of in de vakantie of wanneer oma jarig is of er een ander feestje te vieren valt.

Het shirt is in verschillende kleuren te bestellen zodat er altijd een favoriete kleur van jouw prinses tussen zit.

En als last but not least het egeltje op zijn rug tussen de bloemetjes. Wat een uniek plaatje is dat? Vind je niet? Daar word je toch vrolijk van. Echt een heerlijk zomers plaatje waar je ook nog eens verliefd op kunt worden. Dit te lieve shirtje combineer je perfect met de pettiskirt in lichtroze met fuchsia en de bloemen beginnen spontaan te bloeien en de zon begint te schijnen van al die vrolijkheid.

De shirtjes zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en in bijna alle kindermaten. Of je nu op zoek bent naar een trendy shirt voor je newborn of je bijna tienerdochter, Dottig.com!