HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Halloween verkleedkleding voor kinderen

Booooooooohhhhhhhhh…….. Halloween komt eraan. Dat wordt griezelen met zijn allen. Loop je mee in een optocht of ga je naar een Halloween feest? Funidelia heeft Halloween verkleedkleding voor kinderen. Van lief en aandoenlijk tot gevaarlijk en eng. Griezel je mee?

Halloween verkleedkleding voor kinderen - Funidelia - Hippez

Halloween verkleedkleding voor kids

Halloween wordt ieder jaar meer populair in Nederland. Grote en kleine feesten, optochten en trick or treat langs de deuren. Veel buurtverenigingen organiseren een Halloween optocht of speurtocht. Hoe leuk is het dan om je kindje helemaal in stijl te verkleden. Dat kan heel eng, maar ook met een knipoog en schattig voor de kleintjes.

Funidelia is de verkleedkledingshop die een heel tof assortiment Halloween verkleedkleding voor kinderen heeft. Voor de allerkleinsten tot volwassenen, of je nu verkleed wilt als heks, weerwolf, skelet of dracula. Of wat dacht je van een griezelige chirurg die onder het bloed zit? Je shopt hier complete kostuums, bijpassende schmink, maskers en je kunt er zelfs bloedspray kopen…….

Funidelia kostuum heks Hippez

Trick or treat

Trick or treat, ook dat hoort bij Halloween. De kinderen gaan, net als bij Sint Maarten, langs de deuren voor snoep. Maar in tegenstelling tot Sint Maarten zijn de kinderen bij Trick or treat verkleed. Ook voor de snoepjes heeft Funidelia leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een heksenketel waarin je de snoepjes kunt aanbieden of wat dacht je van het pompoen mandje? Zie je jouw kleintje al staan?

Halloween verkleedkleding Funidelia Hippez

Halloween feestje

Ook voor de aankleding van een Halloweenfeest kun je prima terecht bij Funidelia, ze hebben toffe accessoires, versiering en bijvoorbeeld bordjes en bekers om er ook een spannende maaltijd van te maken. Vergeet ook niet om wat spinnenwebben op te hangen hier en daar, want ook die mogen niet ontbreken op een echt Halloweenfeestje.

Je shopt deze en nog heel veel meer griezelige Halloween kostuums online bij de Hippez aangesloten webwinkel Funidelia.nl

Halloween kostuums Funidelia Hippez

Op zoek naar meer verkleedkleding voor kids? Lees hier verder >>>