GRUNT |voor coole boys

Voor jongens in de tiener leeftijd is het soms lastig kleding zoeken, veel merken zijn namelijk gericht op kleinere kinderen. Het wordt dan snel of te kinderachtig of te volwassen. Daarnaast hebben jongens in de tiener leeftijd al een geheel eigen smaak ontwikkelt. Het Deense tienerkledingmerk GRUNT heeft een stoere lijn voor deze jongens ontworpen. Kleding in basiskleuren maar altijd met een extra kleur, print of touch.

Bij de HipPeZ aangesloten webshop Het kleine kledinghuisje vind je nu een een mooie outlet collectie voor de jongens. De collectie bestaat uit een sweatvest, longsleeve en een aantal t-shirts. Het sweatvest is grijs met zwart en heeft als accentkleur een prachtige blauwe kleur. Deze is geweldig te combineren met de longsleeve of het t-shirt van GRUNT. Houdt jouw zoon van felle kleuren en grote prints, dan is ook hij hier aan het goede adres. Het kleine kledinghuisje heeft een aantal t-shirts in het assortiment met contrasterende kleuren. Lekker hip, lekker fel, lekker stoer en lekker even anders dan anders.

Ben je benieuwd naar de kleding van GRUNT en wil je het voordelig in huis hebben? Bij Het kleine kledinghuisje zijn de prijzen voor de GRUNT collectie gelijk al heel aantrekkelijk en betaal je voor de verzendkosten maar 1.95 per bestelling binnen Nederland.

Het Kleine Kledinghuisje
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) voor jongens en meisjes. GRUNT, Design Heroes.