GrowUpFashion | Webshop van de week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 8 januari 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Grow up Fashion is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze hippe webshop waar jongenskleding de hoofdrol speelt. 

Over de webwinkel
Grow up Fashion is een Belgische webwinkel die zich volledig richt op jongens met karakter in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. De volgende merken zijn bij Grow up Fashion vertegenwoordigd: Brian and Nephew,  Blue Pepper, Bleu System by retour, Oil&Gas, Timberland, Red&Blu, Levi’s, Ganzo, DC, Vingino, Vinrose, Tumble ’n dry, Retour denim de Luxe, Calvin Klein, No Tomatoes en Crocs. Wat Grow up Fashion momenteel uniek maakt is dat er nog een ruim aanbod uit de collectie winter 2011-2012 van Vinrose in de rekken hangt en hier stunten ze mee tijdens de soldenperiode (is Vlaams voor uitverkoop) mee.

De webshop is relatief nieuw en opende haar virtuele deuren in oktober 2011. De webwinkel is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby, merkkleding scoren voor de 3 zonen van de eigenaren was een groot genot. In 2004 zijn ze langzaam aan begonnen met verkopen op eBay en mede door het grote succes is daardoor de eerste webwinkel ontsproten, deze omwille van medische redenen moest worden stopgezet. Het gemis was enorm en de vele klanten die maar bleven vragen of  de webshop niet opnieuw zou kunnen starten hebben de eigenaren over de streep getrokken… Grow up Fashion is geboren.

Over de eigenaar
 Grow up Fashion wordt gerund door Peter en Els en ze hebben 3 stoere zonen in verschillende leeftijden. Els vertelt: ”Manlief werkt full-time en doet aan e-commerce als zelfstandige in bijberoep. Ikzelf kan omwille van gezondheidsredenen niet meer buitenshuis werken, maar met veel plezier sta ik mijn man bij in de webshop. Tenslotte ben ik hier het meest ervaren in van ons twee. De webwinkel is mijn grootste hobby en ik zou deze voor geen goud willen missen. Je haalt er enorm veel voldoening uit, trouwe klanten worden vrienden en zo hoef ik geen sociale contacten te missen.”

Peter is is de zaakvoerder, hij staat in voor de technische aspecten van de site en samen met de accountant verzorgt hij de boekhouding. Hij is programmeur-analist van opleiding en heeft daarnaast het diploma boekhouden op zak, de geschikte persoon dus om de hobby van Els mee uit te werken. De invulling van de site en de aankopen doet Els zelf. “Manlief heeft geen behoefte om de mode op de voet te volgen, daar rekent hij voor op mij.” In de toekomst willen Els en Peter graag verder uitbreiden, maar dan vooral meer nieuwe collecties gaan voeren van hippe, sterke merken. Els: ”We zouden het aantal merken willen terug schroeven, maar hier dan wel een uitgebreid aanbod van hebben. Zo kunnen we een vaste klandizie opbouwen. En… in de verre toekomst, als alles goed gaat zou een ‘only girls fashion store’ natuurlijk je-van-het zijn, maar dat zijn voorlopig nog maar dromen… we focussen ons nu op onze ‘only boys fashion store’ zo kunnen we alle kneepjes van het vak leren en deze ervaringen gebruiken om langzaamaan te groeien.”

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Grow up Fashion voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Els zegt enthousiast: ”Een vermelding op HipPeZ staat garant voor hip zijn! Wie wil dat nu niet? Wij wilden deze kans in elk geval niet missen en zijn dan ook erg vereerd met onze vermelding op HipPeZ, we zetten ons dagelijks in om onze vermelding te blijven verdienen.”

Actie
Grow up Fashion heeft momenteel ook nog een vette actie waar ook HipPeZ bezoekers van mee kunnen profiteren. Januari is de soldenmaand bij uitstek en daar maakt Grow up Fashion gretig gebruik van om extra te stunten! Er zijn speciale leuke sets jongensmerkkleding samen gesteld aan bodemprijzen. Wees er snel bij want op is op.  De stuntacties en beschikbare maten zijn terug vinden op de homepage van Grow up Fashion.  Wees er snel bij en loop deze unieke kans op superkoopjes niet mis! Hou het in de gaten, de acties komen en gaan volgens de voorraad die er voor handen is.

Bezoek HipPeZ winkel GrowupfashionGrowupfashion
Nieuwe en outlet jongenskleding (2-16 jaar), No Tomatoes, Ganzo, Levi’s, Vinrose.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: