Goudfolie geboortekaartjes bij Blijkaartje

Het geboortekaartje van je kindje is misschien wel een van de mooiste kaartjes die je ooit uitzoekt en maakt. Goudfolie geboortekaartjes geven een extra chique glans aan dat allerliefste kaartje. Bij Blijkaartje hebben ze deze nieuwe techniek in huis, en kijk eens hoe mooi zo’n goudfolie geboortekaartje dan wordt.

Goudfolie geboortekaartjes

Deze mooie techniek om goudfolie geboortekaartjes te maken is een bijzondere. Naast dat hij een extra stijlvolle touch aan het kaartje geeft worden deze goudfolie geboortekaartjes ook alleen maar gedrukt op stevig 340 grams mat papier gedrukt. En ook dat geeft het geboortekaartje een extra touch en uitstraling. Chique en helemaal van nu. Stijlvol en hip!

Er zijn tal van prachtige voorbeelden van deze goudfolie geboortekaartjes, van het prachtige monochrome met een touch of gold tot lieve afbeeldingen in kleur of een stijlvolle en strakke kaart met een mooie diepe kleur als basis.

Bij Blijkaartje.nl kun je je eigen kaartje ontwerpen of een ontwerp van hun gebruiken en die helemaal naar eigen wens aanpassen. Met de handige ontwerptool is dat voor iedereen behapbaar, maar vind je het wat moeilijk om een keuze te maken of heb je hulp nodig, het team van Blij kaartje helpt je graag.

Blijkaartje - goudfolie geboortekaartjes - Hippez

Geboortekaartje of adoptiekaartje

Bij Blijkaartje denken ze niet alleen aan de ouders die zwanger zijn, ook aan de ouders die vol blijdschap hun ouderschap via adoptie kenbaar willen maken. Ook diegene die ouders worden via adoptie zijn hier meer dan welkom. Voor die kindjes die ergens anders ter wereld worden geboren en hier in Nederland liefdevolle ouders vinden zijn er prachtige kaartjes. Helemaal speciaal voor hun. Want hoe bijzonder is het om je adoptiekindje in je armen te sluiten en de wereld te laten weten dat jullie ouders zijn geworden?

Goudfolie adoptiekaartje - blijkaartje - Hippez

De adoptiekaartjes zijn er ook in goudfolie print. En hierbij heb je ook de keuze uit verschillende kaartjes. Een gouden match bezegel je met een goudfolie geboortekaartje.

Voor het hele assortiment goudfolie geboortekaartjes en adoptiekaartjes en een perfecte service ga je naar Blijkaartje.nl

Goudfolie geboortekaartje meisje - Blijkaartje - Hippez

Op zoek naar meer mooie geboortekaartjes van Blijkaartje? Kijk hier verder >>>