Disney naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt

by Theresia on 19 maart 2018

in ► Kids Fashion, ► Kids Lifestyle, Accessoires, Babykleding, Eten & Drinken, Jongenskleding, Meisjeskleding, Spelen

Naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt zijn niet alleen ontzettend leuk, ze zijn ook erg handig. Met deze naam- en kledingstickers vind je makkelijk alle spullen terug die bij jouw kindje horen. Nieuw in het assortiment zijn de Disney stickers. Cute voor de kleintjes.

Goedgemerkt Disney - HipPeZ

Goedgemerkt!

Wanneer je een kindje hebt merk je ook hoeveel spullen er voor de kleine zijn. En hoeveel spullen er bijvoorbeeld mee gaan naar een kinderdagopvang, school, gastouder of peuterspeelzaal. Maar ook naar opa en oma gaat er nogal wat mee. En op al die plekken is jouw kleintje niet de enige met al die spulletjes. Met de naamstickers geef je alle spullen een herkenbare sticker met naam. Zo raakt het minder snel kwijt en is het sneller terug gevonden.

De nieuwe collectie Disney naamstickers zijn ook nog eens enorm leuk. Maak een keuze uit Mickey en Minnie Mouse in blauw en roze, Nemo, Cars, Planes, Prinsessen, Frozen, Finding Dory of een combinatiepakket. Zo heb je voor ieder kindje een eigen sticker en labelpakket. Handig en ook nog eens decoratief.

Goedgemerkt - naamstickers - HipPeZ

Naamstickers en kledinglabels van Disney helden

Praktisch zijn de combipakketten van Goedgemerkt. Daarmee shop je een compleet pakket aan kleding- en naamstickers met het favoriete Disney karakter van jouw oogappeltje. Zo’n set bestaat uit 42 naamstickers en 32 kledinstickers. Op de stickers is plaats voor twee regels tekst. handig voor de naam en bijvoorbeeld een telefoonnummer. Deze stickers zijn wasmachine, vaatwasser, droger en magnetronbestendig. Bovendien zijn de stickers slijt- en krasvast en je plakt de stickers makkelijk op iedere schone, droge en vlakke ondergrond. Handig voor bijvoorbeeld de flesjes, sportkleding, bekers, lunchbox, jassen en tassen.

Bij Goedgemerkt geniet je ook van een snelle levering. Bestel je voor 12:00 uur dan gaat jouw bestelling dezelfde dag nog met de post mee. Bij een bestelling vanaf €35 betaal je geen verzendkosten. Geniet van het gemak van de naamstickers en kledinglabels van goede kwaliteit van de labelspecialist Goedgemerkt.nl

Goedgemerkt - Disney naamstickers - HipPeZ

 

Previous post:

Next post: