Ben je net bevallen of op zoek bent naar een origineel kraamcadeau? Goedgemerkt.nl heeft een prachtig babypakket, erg leuk en ook nog eens praktisch. Een pakket vol handige labels voor de allerkleinsten, zo label je de kleding, flesjes, speentjes en knuffels wat erg handig is bij de opvang of opa en oma. Bij dit prachtige en volledige pakket zit ook een set mijlpaalkaarten, die zo leuk zijn dat je ze niet mag missen. Leg alle eerste keren en belangrijke momenten vast met deze kaarten. 

Goedgemerkt-babypakket-HipPeZ

Het Goedgemerkt babypakket is er voor jongens en meisjes en wordt voorzien van zijn/haar naam, het pakket bevat 18 ronde naamstickers die vaatwasser- en magnetronveilig zijn – handig voor flesjes en speentjes, maar ook voor het eerste bordje of beker – 18 stuks plakgemak kledingstickers die je handig op het wasetiketje plakt, 20 instrijklabels, die tevens te verwijderen zijn wanneer je bijvoorbeeld je spullen door wilt geven, 20 superzachte instrijklabels die heerlijk zacht zijn voor het babyhuidje en 16 stuks Goedgemerkt mijlpaalkaarten in een jongens- of meisjesvariant.

Goedgemerkt-babypakket mijlpaalkaarten HipPeZ

De 16 mijlpaalkaarten bestaan uit bijzondere momenten, het eerste lachje, eerste nacht doorslapen, het eerste hapje enz. Deze kaarten kun je bewaren in het mooie bewaarmapje waar ook de naamstickers en instrijklabels in worden verzonden. Aan de achterzijde van de kaartjes kun je de datum schrijven en een klein verhaaltje over de bijzondere gebeurtenis. Handig voor later.

Je shopt dit fijne en handige babypakket bij HipPeZ aangesloten webwinkel Goedgemerkt.nl.

Goedgemerkt HipPeZ