Al je spullen GoedGemerkt

Als ouder herken je het vast, je kleintje neemt zijn/haar favoriete knuffel mee en opeens is hij weg, je kind gaat sporten en komt thuis met één sok, heeft gymles op school en is zijn/haar shirt kwijt, en waar is nou toch die lunchbox gebleven? Met de plak- en instrijklabels van GoedGemerkt vind je deze spullen een stuk makkelijker terug.

GoedGemerkt-HipPeZ

Voor de kleding, knuffels en ander textiel zijn er de handige instrijklabels. Met de handige ontwerptool maak je deze heel makkelijk zelf online. Je naait of strijkt de naamlabels vast en ze zijn onmiddellijk een stuk sneller traceerbaar wanneer het ergens achterblijft. Zet de naam en bijvoorbeeld je telefoonnummer erop en maak een keuze uit een leuke afbeelding als merkje.

620Voor flesjes, bekers, lunchboxen, telefoons, hockeysticks en andere materialen met een harde achtergrond zijn er de plaklabels. Het enige wat je nodig hebt is een gladde, schone en vetvrije ondergrond. Zo heb je altijd het juiste drinkflesje en kan er geen verwarring ontstaan bij bijvoorbeeld de kinderopvang, peuterspeelzaal of op school. Ook handig wanneer je kindje bv. een koemelk- of andere allergie heeft.

Wanneer je een dagje op pad gaat met de kinderen zijn er polsbandjes verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met grappige printjes, of kies voor een handig SOS naamplaatje met de naam van je kindje en jouw telefoonnummer. Mocht je ze toch uit het oog verliezen…… Naast deze handige labels ben je hier ook aan het juiste adres voor gepersonaliseerde groeimeters, leuk als cadeau na een geboorte, met naam en geboortedatum van het kindje.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Goedgemerkt.nl