GIVEAWAY – In samenwerking met Girlystuff mogen wij een jurkje naar keuze weggeven aan één van jullie. Hoe leuk is dat? Deze stuk voor stuk schattige jurkjes van Girlystuff komen uit Thailand, en worden door Girlystuff persoonlijk ingekocht op de kleurrijke marktjes van Chang Mai. Wil jij zo’n prachtig zomers jurkje winnen, lees dan snel verder.

Hippez-giveaway-Girlystuff-jurkje

Girlystuff – kleurrijke kindermode uit Thailand

Een aantal keer per jaar reist Margaret van Girlystuff vanuit Spanje, waar ze sinds 2016 op een schip woont, af naar Thailand om daar de mooiste kinderkleding te kopen. Ze struint daar alle kramen af waar de verkopers hun handgemaakte spullen verkopen. Zo ook deze schattige jurkjes met tulpen. Hollandser kan bijna niet zou je denken. De 100% katoenen jurkjes hebben een mooie linnenstructuur, opgestikte tulpen en een lint aan de achterzijde. Perfect voor een feestje, maar ook voor een vrolijke zomerse dag. Dit is nog maar een van de jurkjes die je kunt winnen! Deze jurkjes zijn verkrijgbaar in maat 80/86 tot en met 128/134.

Giveaway jurkje Girlystuff Hippez

Thaise schoonheid voor kleine meisjes

Ook voor de kleinste meisjes is er een mooie keuze in jurkjes. Neem bijvoorbeeld deze drie jurkjes met pofbroekjes. De jurkjes zijn er in een ronde hals, de vierkante met een ruche langs de armsgaten en het jurkje met de spaghettibandjes. Alle drie hebben ze een gestempeld bloemprintje en een pofbroekje. Zo schattig. En het leuke aan deze jurkjes is dat ze lekker met je kindje meegroeien. In het begin zie je het pofbroekje niet en naarmate jouw kleine meisje groeit komt dat schattige witte broekje tevoorschijn, en ook die mag gezien worden. Deze toffe setjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 62/68 tot en met 80/86. En dan is er ook nog het lieve setje Blossom, het jurkje met het langere pofbroekje. Laat de zomer maar komen. Welk jurkje vind jij de allerleukste?

Giveaway jurkje Girlystuff

Wil jij één van deze jurkjes winnen? Doe dan mee!

  • Ga naar Instagram, volg Girlystuff en Hippez.nl.
  • Like daar de post van de giveaway
  • Vertel in een reactie onder de post waarom jij het jurkje wilt winnen
  • Tag iemand die hier ook blij van wordt.

De winactie duurt t/m maandag 4 juni. De winnaar wordt op dinsdag 5 juni bekend gemaakt via onze  HiPPeZ Instagram stories.

Girlystuff-giveaway-setjeblossom-Hippez

Benieuwd naar meer hippe kindermode uit Thailand, lees verder >>>

5 reacties op “GIVEAWAY: jurkje naar keuze bij Girlystuff”

  1. Ik graag mee voor mijn dochter Sam, maat 128.
    Heel erg leuk 🙂

Reacties zijn gesloten.