Giveaway – Doe mee en maak kans op deze toffe Disney Doorables Multi Peek Mystery Pack twv €12,95 die wij namens Nanandatoys.nl mogen weggeven. Je weet wat je kunt winnen en toch blijft het een verrassing met deze blind mystery pack. In dit verrassingspakket vind je de Disney collectibles uit de meest favoriete Disneyfilms. Ontdekken, verzamelen en spelen start met deze geweldige giveaway.  

Nanandatoys giveaway - HiPPeZBehind every door, a surprise is in store

De Disney Doorables Multi Peek mystery pack bestaat uit een huisje van karton. Wanneer je het deurtje opent word je verrast door vijf, zes of zeven nieuwe deurtjes. En achter iedere deur zit een nieuwe verrassing, namelijk een Disney figuurtje. Ieder figuurtje komt uit een bekende Disney film. Zo heb je bijvoorbeeld figuurtjes uit Frozen, Monsters Inc., Moana en nog veel meer. Ieder figuurtje heeft een Disney thema en zijn voorzien van glitteroogjes.

Zijn ze niet aDoorable?

Zijn ze niet schattig deze Doorables? Er zijn maar liefst 78 verschillende figuurtjes om te verzamelen. En iedere personage heeft een schattige pose en lieve glitteroogjes. Superleuk om allemaal te verzamelen of er keer op keer je favoriete scene uit de film mee na te spelen. Doordat ze klein en handzaam zijn zijn ze ook makkelijk mee te nemen wanneer je ergens gaat spelen of logeren. Ook nemen ze in de slaapkamer weinig plek in beslag. Ze staan ook erg leuk in bijvoorbeeld een letterbak.

Disney Doorables - Nanandatoys - Hippez

Disney Doorables

De Disney Doorables komen uit de stal van Moose Toys. Waar ook de Shopkins, the Grossery Gang, Pikme Pop Surprise en Little Live Pets vandaan komen. De Disney Doorables zijn net als de Shopkins en the Grossery Gang verzamelfiguurtjes. De naam Doorables is een kruising van adorable en collectibles. In deze eerste serie zijn er verschillende type figuurtjes. Zo zijn er de common, rare, ultra rare en de limited. Ieder figuurtje heeft speciale schitteroogjes en alles is in Disney thema.

Blind packs

Er zijn twee verschillende Disney Doorables blink packs. De mini peek mystery pack, waarin je verrast wordt door twee of drie figuurtjes. En er is de te winnen Disney Doorables Multi Peek Mystery Pack met vijf tot zeven figuurtjes.

Disney Doorable stack - Nanadatoys - hippez

Mini stack pakketten

Ook hebben ze bij Nanandatoys.nl diverse Mini Stack-pakketten op voorraad. Met de thema’s van bekende Disney films met bijpassende figuurtjes. Zo tref je hier bijvoorbeeld Mickey’s House, Boo’s Bedroom (Monsters Inc.), Alice’s Teacup, Rapunzel’s Creative Corner en Beast’s Chateau (Belle en het Beest). Het leuke aan de mini stack pakketten is dat je deze figuurtjes kunt stapelen tot een echte Disney toren, wat nog meer speelmogelijkheden geeft.

Nieuw bij Nanandatoys.nl

Nieuw in het assortiment bij Nananda Toys is het Disney Doorables Mega Stack Playset met maar liefst drie thema’s: Alice in Wonderland, Beauty and the Beast en Frozen. Ook deze set is stapelbaar zoals de andere sets Mini Stack en hier zitten ook weer drie exclusieve figuurtjes bij.

Giveaway – doe mee!

Doe mee en maak kans op deze toffe Disney Doorables Multi Peek Mystery Pack twv €12,95 die wij namens Nanandatoys.nl mogen weggeven. Wil jij hem winnen? Volg dan snel de instructies.

  • Volg zowel Hippez als Nanandatoys op Instagram
  • Vertel onder de officiële post waarom jij wilt winnen
  • En tag iemand die hier ook kans op wil maken

Deze giveaway duurt tot en met 21 november. De winnaar wordt bekend gemaakt via Instagram.

Nanandatoys - Hippez

Benieuwd naar de andere collectibles bij Nanandatoys? Lees hier verder >>>