De Girlystuff rokjes geven vrolijkheid aan de winter. Of er nu sneeuw ligt, ijs of wanneer het koud, guur en nat is. Deze gekleurde en geweven rokjes zijn bij uitstek geschikt voor dit koude en soms natte seizoen. Ze komen uit het prachtige Thailand en zijn speciaal voor jouw meisje geselecteerd. Kijk eens naar die vrolijke pompoentjes aan de onderzijde. Net zo vrolijk als die kleine meid. Wanneer je nu een rokje besteld ontvang je er een gratis haarpompoen bij, hoe dat lees je in deze blog.

Girlystuff rokjes HiPPeZ

Girlystuff rokjes

Bij kinderkleding uit Thailand bedenk je vast dat het koel en luchtig is. Dat klopt, maar niet alles is alleen maar voor de zomer. Deze geweven rokjes in verschillende kleuren met pomponnetjes aan de onderzijde zijn gemaakt van een stevige kwaliteit en daardoor uitermate geschikt voor deze koude en natte maanden.

Vrolijke meisjesmode

Het assortiment meisjeskleding bij Girlystuff wordt keer op keer zelf gehaald in Thailand. De kleinste marktjes in Chiang Mai worden een aantal keer per jaar afgestruind naar de mooiste rokjes, jurkjes en baggy broekjes. En zo zijn ook de rokjes met de pompoentjes uit Thailand gekomen. Zo vrolijk als het land zelf en helemaal geschikt voor deze winter.

Draag de rokjes met een warme maillot en bijvoorbeeld een lekkere warme coltrui in een uni kleur en je hebt een prachtige blikvanger.

Girlystuff rokjes pompoen - Hippez

Heerlijk draagcomfort

Door de brede elastische tailleband zijn deze rokjes geschikt voor de tengere en de vollere meisjes. En deze fijne tailleband zorgt er meteen voor dat de rokjes ook nog eens superfijn dragen. Je hebt bovendien alle bewegingsvrijheid en door de verschillende kleurtjes zijn ze ook nog eens heel makkelijk te combineren. De rokjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 80 t/m 146 en vallen ruim boven de knie. En wil je liever een wat langer rokje, dan neem je een maatje groter.

Ook van de prijs van zo’n rokje word je vrolijk, je shopt ze vanaf €15,95 tot €17,95 en wanneer je bij je bestelling vermeldt dat je via Hippez bent gekomen dan ontvang je er ook gratis een kleurrijke haarpompoen bij.

En vergeet vandaag ook niet te kijken bij de baggy ruitbroekjes, deze zijn in de aanbieding en kosten maar €5 per stuk. En die zijn ook perfect voor dit seizoen! Deze actie geldt tot eind januari. Veel shopplezier bij Girlystuff!

Girlystuff baggy-broek-ruit-Hippez

Meer vrolijke kinderkleding uit Thailand bekijken? Lees hier verder >>>