Een reuze grote olifant, giraf, zebra, neushoorn of babyleeuw in de baby- of kinderkamer. Hoe klinkt dat? Met de toffe nieuwe getekende dieren muurstickers van Topmuurstickers is dat een feestje. Ze geven een superlieve uitstraling aan de liefste kamertjes van het huis. Of het nu gaat om een babykamer, een peuter-, kleuter- of kinderkamer. Met deze getekende dieren geef je de kamer een grappige, mooie en stoere uitstraling.

Topmuurstickers olifant

Getekende dieren muurstickers als blikvanger

Kijk eens hoe zoet het babyolifantje eruit ziet. Een bloem achter het oor en een vogeltje op de slurf. Ontzettend lief voor een meisjesslaapkamer. Door de grijze kleuren passen deze muurstickers bij alle andere kleuren. Met deze interieurstickers heb je iets anders dan anders en creëer je een geheel eigen en toch hip en lief kamertje. Plak hem zoals op de foto boven het bedje of de commode en je kleintje heeft vanaf de geboorte iets om naar te kijken.

getekende dieren muurstickers - topmuurstickers

Leeuw met verentooi, zebra met bubblegum, giraf met bril en neushoorn met hoedje

Naast het lieve olifantje zijn is ook een leeuwenwelpje met verentooi die een boho look heeft. Erg grappig en daarnaast een lieve uitstraling heeft. Of wat dacht je van een zebra met bubblegum? Deze blaast een grote bal. Of de neushoorn met een brilletje en een hoedje die het ook goed doet op een jongenskamer. En als laatste een giraf met bril en strikjes. En stuk voor stuk zijn ze superleuk.

getekende giraf muursticker - Topmuurstickers

Blikvangers in de kinderkamer

Deze blikvangers zijn te bestellen in verschillende afmetingen. Of je nu voor klein kiest of gaat voor lekker groot. De grote afmetingen gaan tot 190 cm hoog. Dan heb je ook echt een hele toffe wand in het liefste kamertje van het huis. Ook leuk is om ze te combineren, maar een een heuse dierentuin van met deze mooie dieren. Superleuk in monochrome met hier en daar een subtiel kleurtje.

Je shopt deze en de rest van de beeldschone serie getekende dieren muurstickers online bij Topmuurstickers.nl

interieursticker neushoorn - topmuurstickers

Nog meer toffe interieurstickers voor de kinderkamer bekijken? Kijk hier verder >>>