Als het aan mij ligt, heb ik gisteren mijn laatste winterse wandeltocht van dit seizoen gemaakt. Het sneeuwballengevecht in het bos was leuk, toegegeven. Maar ik verlang nu echt naar het voorjaar. Jij ook? Of hoef ik dat niet te vragen?

Nu is het een mooi moment om een nieuwe zomerjas te kopen. Voor veel moeders een hoge prioriteit, terecht want nu heb je nog veel keuze. En laten we eerlijk zijn: tegen een zomerjas kijk je het hele seizoen aan. Dan kan het maar beter een mooie wezen! Laat ik nou bij de Hippez aangesloten webshop Sterren op Stelten een gave jas hebben gespot. Voor de jongens, klassiek donkerblauw, model baseball jacket. Deze zomerjas van het Zweedse Nova Star is verkrijgbaar in de maten 92 tot 150, prijs € 47,50.

Ik zag bij SoS ook een vette zonnebril van Nova Star, die geweldig bij de zomerjas past. Een Wayfarer model waarbij het montuur is uitgevoerd in blauw en geel voor maar € 10,50. Voor de brillen geeks onder ons: het Wayfarer model is helemaal hip deze zomer!  We gaan ze zien in het klassieke model en allerlei variaties daarop. Zou zo’n Wayfarer zonnebril jouw jongen ook goed staan?