Gespot @HipPeZ | Schaapjes tellen was nog nooit zó leuk

by Theresia on 2 december 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Scandinavische merken

GESPOT DOOR HIPPEZ – Schaapjes tellen was nog nooit zó leuk als nu! Doe het samen met jouw kleintje en het geeft je heel veel plezier en lieve glimlachjes. Schaapjes tellen op het pakje van jouw kindje, maak er een leuk spelletje van.

Het allerliefste printje van Sture & Lisa zijn de schaapjes. Je vindt ze op de hippe jumpsuit in grijs met oranje. De schaapjes zien er grappig uit en in het wit met grijs is de oranje accentkleur een hippe toevoeging. Deze hippe musthave is een heerlijk pak voor overdag maar ze vallen er ook heel fijn mee in slaap. En als dat zo is, hebben ze bij Favourite Things naast deze hippe jumpsuit ook een dekentje van Sture & Lisa in dezelfde print. Fijn als de kleine in de box of maxi cosi in slaap valt maar uiteraard ook een eyecatcher in het wiegje of het ledikantje. Bovendien  zijn de producten van Sture & Lisa organic (GOTS) and fairtrade certified cotton. Eerlijk dus voor jouw kleintje maar ook voor het milieu!

De jumpsuit is verkrijgbaar in de maatjes 68tot en met 86 en is samen met het dekentje verkrijgbaar bij Favourite Things.

Naast deze hippe musthaves vind je er nog tal van Favourite Things en niet alleen voor de kids maar ook voor jezelf!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: