Gespot @HipPeZ | hippe shirts met snor for boys

by Theresia on 15 februari 2013

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Snorren zijn hip, snorren zijn fun! En niet alleen voor moeders of dochters maar ook de boys kunnen er stoer en trendy mee voor de dag komen. Wij spotte deze hippe shirts met snorren voor boys voor jou bij de verrassend hippe webshop Tante Trees.

Deze mooie collectie shirts met snorren komen uit de nieuwe zomercollectie van het Nederlandse trendy label Janey. De shirts zijn allemaal wit, hebben een geweldig mooie kwaliteit en zijn voorzien van een v-halsje. Flink stoer voor de boys! Elk shirt heeft een snor, de ene met een bolhoed en een bril erbij de ander heeft een bril en snor en de laatste heeft er zelfs oogjes in voor het guitige effect. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn eindeloos te combineren. Een echte wannahave voor deze zomer!

Deze uberhippe shirts met snor zijn verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152 voor de aantrekkelijke prijs van €22,50.

Natuurlijk bestel je deze cuties bij Tante Trees waar je overigens niet alleen de nieuwe boys en girls collectie van Janey treft maar ook de outlet én de vintage variant. Voor elke portemonnee een hip assortiment.

Tot volgende week zondag ontvang je 10% korting met de code Tante, die je kunt invoeren tijdens het afrekenen. Dus druk je snor en hup naar Tante Trees.

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: