Gespot door HipPeZ | Z8 romper bij SAN*SKids

by Caroline | HipPeZ on 20 mei 2012

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

Je zou het bijna niet geloven, maar het mooie weer komt er nu toch echt aan! Hoog tijd om nog even online te shoppen voor mooie en hippe zomermode voor jouw kleintje zodat je straks volop met je kind kunt genieten van de zomer.

Bij Sanskids – een gloednieuwe HipPeZ winkel – vonden we deze lieve romper van het label Z8 in hip roze met trendy bruine hartjes. Z8 is een stoer en trendy merk voor baby’s en kinderen. Acht jaar geleden begon Z8 kleinschalig met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Dit concept bleek succesvol en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 volgde er een complete babykleding van Z8 voor ouders met baby’s uit  Nederland en België.

In 2008 werd de lijn aangevuld met kinderkleding in grotere maten. Z8 is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland. Begin 2012 werd er ook speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn met zachte babykleding in de maatjes 50, 56 en 62, met een perfecte pasvorm. Bestel de collectie van Z8 hip & safe online bij HipPeZ shop San*s Kids.

SAN*S Kids San*s Kids
Nieuwe kinderkleding (0-16 jaar) van o.a. Beebielove, Funkyxs, Pompom, Z8 en No Tomatoes.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: