Gespot door HipPeZ – Wildlife dress van Janey

by Theresia on 26 juni 2015

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

Wildlifejurkje-Janeykidswear-hippezGESPOT DOOR HipPeZ – Kinderkleding met grote prints van dieren behoort helemaal tot het modebeeld van nu. Vrolijk, hip en stoer maar ook met een beetje bewustwording van alle schoonheid wat moeder aarde ons te bieden heeft. Ook een beetje met het idee om ervoor te zorgen dat al dit natuurschoon er over tientallen jaren nog steeds is.

Maar deze kleding is ook om te stralen, neem nu dit hippe Wildlife jurkje van Janey-kinderkleding. Een snoepje om te zien met de mooie giraf, de wilde tijger, neushoorn en meer. Het springt bijna van het jurkje af, zo echt zien ze eruit. De achterzijde van dit jurkje is aqua blauw, lekker zomers en sprekend als de lucht en de zee.

De jurkjes van Janey zijn gemaakt van een kwaliteitstricot. Stof die prachtig zit, heerlijk draagt en was na was goed blijft. Een heerlijk zomerjurkje waar je op koelere dagen of avonden een bolero, spijkerjasje of vestje bij aan doet. Met dit jurkje zijn de complimenten niet te tellen. Straalt jouw dochter straks in dit prachtige Wildlife jurkje?

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: