Gespot door HipPeZ |Poncho’s

by Theresia on 26 februari 2014

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

GESPOT DOOR HIPPEZ – Wanneer het voorjaar in zicht komt willen we het liefst zo snel mogelijk de zomerjas aan, shirts met korte mouwen en genieten van de zon. Maar wanneer de zon net begint te schijnen is hij vaak nog niet warm genoeg om gelijk de zomerkleding uit de kast te trekken. Wat dan een kledingstuk bij uitstek is, de poncho! Wij spotte wel hele hippe bij Janey-Kidswear!kinderponcho

roos-rokje-280x231Moet je zien hoe ontzettend leuk en hip deze groene, roze en gekleurde poncho’s zijn. Ze zijn gehaakt, de roze heeft grijze details en een grijze strik, de groen heeft een groene strik en een gehaakte broche en de gekleurde is zo leuk die heeft geen toevoegingen nodig.

Super fijn om over een spijkerjasje te dragen, maar ook staan ze geweldig bij de rest van de Janey collectie. Wat dacht je van de hippe colberts en de leren lapjesrokjes? Goedkeurende blikken verzekerd met zo’n outfit. En voor het geld hoef je het niet laten want de prijs is zeer aangenaam. Welke vind jij de leukste? Ga je mee naar Janey-Kidswear?

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: