Gespot door HipPeZ | Liefff & hip van LoFff

by Theresia on 18 november 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

GESPOT DOOR HIPPEZ – In de laatste twee weken van november zijn we massaal op zoek naar de mooiste feestkleding voor de warme en gezellige decembermaand.

Misschien staan de twee kerstdagen inmiddels al vol gepland en kun je gaan genieten van het inkopen van cadeautjes en de mooiste kleding voor aan het kerstdiner. Of misschien ben je wel op zoek naar een hip jurkje, gewoon omdat je dochter er zo dol op is. Wat dacht je van dit hippe LoFff jurkje?

Dit prachtige ijsblauwe jurkje van LoFff is voorzien van allemaal witte, feestelijke strikjes. Het ijsblauwe kleurt prachtig in de koude, misschien wel witte decembermaand. Zo mooi te stijlen met een (room)witte maillot of legging. Het jurkje heeft een riempje om de heupen met daaronder twee zakjes. Het jurkje sluit bij de hals met 4 knoopjes. Een oogstrelend mooi jurkje voor deze winter maar natuurlijk ook heerlijk door te dragen tot de zomer.

Dit lieve LoFff jurkje en nog veel meer prachtige jurkjes vind je bij Dametjeskleding in de maten 104 t/m 152 voor een aanbiedingsprijs van €49,95.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: