Gespot door HipPeZ | hippe apen van Mala

Oud

Gespot door HipPeZMala, het hippe kinderkledinglabel uit het Deense Kopenhagen, is iedere collectie weer verrassend leuk. Hippe prints met een knipoog. Kleding waar je blij van wordt. Wij spotte voor jou deze hippe monkey kleding van Mala bij Koelzkidz! Te cute toch voor je kleine apenkopje?

Mala monkey 2015 koelzkidz hippez

Er is keuze uit een groen shirt met blauwe afgebiesde boordjes met de vrolijke, ondeugende aap voorop. Combineer hem met de oh-zo-leuke short voorzien van een all-over apenprint in cirkels. Mooi afgewerkte zakjes en een koordje in de tailleband. Maar ook de summersuit is een feestje om te zien. Een paar sandaaltjes eronder en klaar is je kleine mannetje om de wereld te ontdekken. Voor de frissere dagen is er ook nog een shirt met lange mouwen.

Mala maakt kinderkleding van biologische katoen, 100% GOTS gecertificeerd. Veilig en milieuvriendelijk. Precies wat we gewend zijn van dit hippe merk. Shirt en short zijn verkrijgbaar in de maten 74 tot en met 98. De summersuit is verkrijgbaar voor de allerkleinsten vanaf maat 62 tot en met 74. Je vindt deze en nog meer hippe Mala kleding bij Koelzkidz.

logo koelzkidz hippez