Gespot door Hippez | coole blouse en winterjas van Moodstreet

by Caroline | HipPeZ on 6 november 2012

in ► Kids Fashion, Nederlandse merken

Ik ben al een tijdje fan van Moodstreet. Waarom? Omdat Moodstreet gave kinderkleding maakt voor jongens en meisjes. Maar vooral omdat de kwaliteit heel goed is. Ik spreek uit eigen ervaring: mijn dochter heeft de ‘blauwe smurfenjas’ uit de wintercollectie 2011 (misschien ken je ‘m) en … ze draagt hem deze winter gewoon af. Klinkt dat ‘old fashioned’ zuinig? Misschien, maar ik vind dat het gewoon eens moet kunnen. Als kleding nog goed, mooi en hip is, dan kan een winterjas best nog een seizoen mee.

Bij de webshop Lief Stoer Eigenwijs, aangesloten bij Hippez, delen ze mijn mening. Tenminste, het deel dat Moodstreet een tof kidslabel is. Moodstreet is van Nederlandse origine, richt zich op de leeftijd 2 – 10 jaar en doet mee in de modebranche sinds 2004. Je kunt de stijl omschrijven als eigentijds, urban en een beetje brutaal.

Lief Stoer Eigenwijs heeft dit geruite overhemd van Moodstreet (maat 104) in de kledingrekken. Voor een heel zacht prijsje: € 24,98. Dan heb je een mooie blouse voor echt niet veel. Je zult zien dat jouw jongen er veel plezier van krijgt! Op de mouwen en de achterkant zitten accenten in grijze sweatstof. Dat zit lekker! En op de rug staat een stoere print van de Engelse vlag; prints van de Amerikaanse en de Engelse vlag komen bijna ieder seizoen wel terug in het modebeeld.

Deze paarse winterjas van Moodstreet (maat 92) wil ik ook graag tippen. Het is een kort model met afneembare capuchon. De stof lijkt op slangenprint, omdat deze op een speciale manier behandeld is. Voor € 34,98 kan jouw meisje er de hele winter nog in rond stappen. Wees er snel bij, want het is de laatste!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: