HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Gespot bij Zazou hippe paarse tuniek van Kidz-art & win €35 shoptegoed

Oud

Kidz-Art tuniek in de kleur paars met lange mouw. De tuniek is licht elastisch en voelt heerlijk zacht aan. Deze hippe tuniek heeft een mooie strik sluiting bij de hals en de roze elastische band onderaan maakt het geheel helemaal af. Superkwaliteit die mooi op kleur blijft. Het gaat om de wintercollectie. Deze tuniek is leuk te combineren met een felgekleurde legging.

Zazou heeft deze prachtige, hippe tuniek in deweekaanbieding. Een mooie tuniek van Kid-Art met maar liefst € 14,95 korting! Nu voor € 25,00.

Kidz-Art gaat voor comfortabel, maar ontwerpt haar collecties ook vanuit het oog van onze kinderen…. hoezo past roze of paars niet bij rood? Mixen en matchen met de collecties van Kidz-Art is geen probleem. Zelfs niet met een item van vorige collecties. De uitstraling van Kidz-Art kinderkleding is vooral basic, met een bijzondere touch. Makkelijk te combineren en toch nét even anders dan anders. Bovendien is Kidz-Art makkelijk te wassen en blijft mooi op kleur. Ook qua maat valt dit hippe merk normaal en is snel en veilig te bestellen bij Zazou.

En jawel, ze hebben bij Zazou ook weer een te gekke winactie bedacht waar je helemaal vrolijk van wordt :). Bij Zazou.eu zijn ze nieuwsgierig naar hoe de kledingkast van jouw kindje eruit ziet! Zelf zijn ze namelijk niet zo sterk in orde en netheid. De kledingkasten bij hun thuis zijn dan ook niet echt dat je zegt… tja hoe zullen we het noemen… opgeruimd.

Hoe gaat het bij ons thuis met de kinderkleding kasten ?
2x per jaar mesten ze bij Zazou thuis de kledingkasten uit en checken we wat er nog past en wat eventueel weg kan naar iemand anders. Maar 2x per jaar is niet genoeg om onze hippe kinderkleding ook een beetje ordelijk neer te hangen. Daarbij komt dat hun meisje zich graag 3x per dag omkleed, hun zoon in de ochtend zo snel mogelijk dat ene shirt uit zijn kast grist en Joyce niet zo sterk ben in het bijhouden van de was… wat resulteert in veel volle wasmanden en weinig schone kleren in de kast….

Hoe gaat dat bij jullie thuis ?
Laat ons op facebook zien hoe de garderobekast van jouw kindje eruit ziet. Het gaat niet om de netste kast, de rommeligste kast, de meest volle kledingkast of de kast met de mooiste kleren hoor, nee, we zijn gewoon nieuwsgierig, that’s all!

Wat moet je doen om kans te maken op de kinderkleding cadeaubon van € 35,00?
Zet een foto van de open kledingkast van jouw kindje op de facebookpagina van Zazou kinderkleding. Biecht op of jij hem(bijna) altijd op orde hebt of niet en hoe dat komt Like onze facebookpagina van Zazou en deel de winactie. Extra vrienden taggen in het bericht wordt ook zéér gewaardeerd

Wat kan je winnen? Ze verloten een cadeaubon van € 35,00 die je bij Zazou kan besteden om de kledingkast van jouw kindje weer verder aan te vullen! De actie loopt tot en met eind oktober 2013